Τα Κέντρα μας

Τα PeKePsy είναι σύγχρονα επιστημονικά κέντρα που στηρίζουν την οικογένεια και βρίσκονται δίπλα σ΄ αυτήν και τις ανάγκες της. Γι αυτό το λόγο δραστηριοποιούνται είτε στα κέντρα μας είτε σε επιλεγμένα ιδιωτικά σχολεία και τώρα και με on line υπηρεσίες .

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους πτυχιούχους Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Παιδοψυχολόγους, Ειδικούς παιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς και Παιδοψυχίατρο . Με σωστή συνεργασία αγκαλιάζουμε και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες της κάθε οικογένειας.

Η κάθε αξιολόγηση αναλαμβάνεται ξεχωριστά από κάθε θεραπευτή υπεύθυνα και εγγυημένα ανάλογα με την περίπτωση. Το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς εξέλιξης και ανάπτυξης στην ομιλία , την αντίληψη και την κοινωνικότητα. Υπάρχουν όμως σταθμισμένα χρονικά περιθώρια στα οποία τα παιδιά θα πρέπει να έχουν κατακτήσει λόγο, ομιλία, γνώση καθώς και κάποιες δεξιότητες και αν δεν έχουν κατακτηθεί πιθανόν να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ανάπτυξη του παιδιού.

Δραστηριοποιούμαστε είτε στα κέντρα μας είτε σε επιλεγμένα ιδιωτικά σχολεία, είτε online.

Μέσα από παιχνίδι, υπομονή, χαμόγελο, αγάπη και επιβράβευση γίνεται εφικτή η αποκατάσταση οποιασδήποτε δυσκολίας

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο πρώιμη είναι η παρέμβαση τόσο πιο σημαντικά είναι τα ποσοστά της επιτυχίας της θεραπείας. Συχνά οι γονείς στην ηλικία των 3-4 ετών μια διαταραχή λόγου θεωρούν ότι μπορεί να αποκατασταθεί μόνη της. Σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων ισχύει. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις το πρόβλημα επιμένει και γίνεται εντονότερο με την εισαγωγή του παιδιού στο δημοτικό σχολείο όπου αυτομάτως παρουσιάζονται δυσκολίες στην εκπαιδευτική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Κέντρο Πατησίων

Διεύθυνση: Πατησίων 303, 11144 – Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 22 84 802
Fax: 210 22 84 093
Emailpaidagogiko@hotmail.com

Υποκατάστημα

Διεύθυνση: Μενεκράτους 102, Άγιος Ιωάννης, Αθήνα (Λ. Βουλιαγμένης), Τ.Κ. 11631
Τηλέφωνο:210 22 84 802

Βρείτε μας, εύκολα