Δωρεάν πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής “Στηρίζω – Συμμετέχω”

ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΣΤΗΡΙΖΩΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ, ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ,
ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΤΗΡΙΖΩ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ » ΘΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΓΙΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ » ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΕΝΤΟΥΛΗΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2102284802
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 11:00 – 13:00

Βρείτε μας, εύκολα